فروکتوز احساسات کمتری در مغز ایجاد می کند

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

فروکتوز نه تنها باعث پایین آمدن میزان سدیم می شود بلکه سیستم پاداش مغز را به میزان کمتر از گلوکز تحریک می کند. این ممکن است مصرف بیش از حد همراه با اثراتی که خطر ابتلا به سلامتی هستند، محققان دانشگاه برلین در یک مطالعه منتشر شده در مجله علمی PLOS ONE بیماری های مختلفی به فروکتوز صنعتی در نوشیدنی های شیرین و غذاهای آماده داده شده است. تصویر MRI به وضوح نشان می دهد که چگونه پاداش مغز یا سیستم لنبی در هنگام مصرف یک پلاسبو یا یکی از دو نوع قند خون قند فروکتوز پایین تصویر اعتباری دانشگاه بازل گروه بیومدیکال قند میوه یا فروکتوز یک کربوهیدرات است که به طور طبیعی در میوه ها و سبزیجات رخ می دهد و به طور کلی در این فرم بی ضرر است با وجود ساختار مشابه خود فروکتوز و گلوکز است که قند انگور خالص بدن کاملا متفاوت است مصرف گلوکز موجب افزایش شدید انسولین خون در عرض چند دقیقه می شود در حالی که فروکتوز ترشح انسولین را به میزان محدود تحریک می کند. تیم هایی از محققان به رهبری پروفسور کریستف بورلیگنر از بیمارستان دانشگاه و پروفسور استفان بورگورتت از کلینیک های دانشگاه روانپزشکی UPK Basel در حال حاضر عمیق تر در مورد چگونگی تاثیر این دو نوع قند تعاملات بین دستگاه گوارش و مغز کار آنها توسط بنیاد ملی علوم سوئیس تأمین شده است. در مطالعه خود محققان از روش های ترکیبی از روش های دارویی و تصویربرداری مانند فعالیت مغز عکسبرداری رزونانس مغناطیسی کاربردی مورد بررسی قرار گرفتند. در مطالعه دوسوکور تحت کنترل پلاسبو، دوازده مرد جوان سالم از طریق یک لوله تغذیه از گلوکز فروکتوز یا پلاسبو به وسیله یک لوله تغذیه استفاده شد. نمونه های خون از افراد برای اندازه گیری هورمون های سفتی مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین از افراد خواسته شد که چگونه احساس می شود و فعالیت مغز آنها با MRI در حالی که در حالت استراحت تحت نظارت قرار می گیرد. یافته ها مطالعه آزمایشی به شرح زیر است: U غلظت گلوکز فروکتوز در ایجاد احساس پریشانی و تحریک سیستم پاداش مغز کمتر موثر است. تجزیه و تحلیل MRI ها در واقع نشان داد که دو نوع قند از نظر فعال شدن شبکه در داخل هیپوکامپ و ناحیه آمیگدال سیستم لنبی یعنی مناطقی از مغز که تنظیم احساسات و تحریکات را دارند علاوه بر این در مقایسه با گلوکز که یک سیگنال قوی را تحریک می کنند، سطح هورمون های سفتی در خون به میزان قابل ملاحظه ای یا کمتر به دنبال مصرف فروکتوز افزایش می یابد. احساس سکته قلبی نیز کمتر تحت تاثیر قرار گرفته است. مصرف فروکتوز مشکل فروکتوز: این مطالعه ممکن است اولین یافته های کلیدی در مورد عدم تأثیر پذیری و تأثیری که باعث شده توسط نویسندگان اصلی فروکتوز Dr. Bettina Wölnerhanssen و دکتر Anne Christin Meyer Gerspach ارائه شود نقش سطوح مختلف انسولین و اثرات دیگر در مطالعات بیشتر با افراد آزمایشی بیشتری نشان داده شود تحقیقات به طور فزاینده ای نشان می دهد که فروکتوز تولید شده در صنعت صنعتی که به طور فزاینده ای در شیرینی های نوشابه های شیرین مورد استفاده قرار می گیرد و غذاهای آماده برای بدن انسان مشکل ساز است، مظنون است که فروکتوز باعث ایجاد اختلالات مختلف مانند بیماری چاقی و دیابت چاقی و نقرس می شود.