عدم تحمل لاکتوز به سطح پایین ویتامین D مرتبط است

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

مطالعات جدید نشان می دهد افرادی که دارای عدم تحمل ژنتیکی به لاکتوز هستند باید مصرف غذاهای غیر لبنی غنی از ویتامین D را افزایش دهند پس از این که احتمال دارد سطح پایین مواد مغذی ضروری را افزایش دهند. محققان عدم تحمل لاکتوز را با سطوح پایین ویتامین D نویسندۀ مطالعه Ahmed El Sohemy استاد تغذیه در دانشکده پزشکی دانشگاه کانادا در کانادا و همکارانش اخیرا گزارش یافته های خود را در مجله تغذیه عدم تحمل لاکتوز به عنوان ناتوانی بدن به طور موثر هضم لاکتوز قند موجود در لبنی تعریف شده است محصولاتی از جمله کره شیر و پنیر این وضعیت زمانی رخ می دهد که روده کوچک نتواند مقادیر کافی لکتاز تولید کند که آنزیم هایی است که لکتوز را تجزیه می کند اگر فردی که از عدم تحمل لاکتوز مصرف می کند، محصولات لبنی مصرف می کند، ممکن است اسهال نفخ بوجود می آید. اسهال تهوع و درد شکمی این علائم معمولا حدود 30 دقیقه تا 2 ساعت بعد از ظهور افزایش می یابد مصرف آن مشخص نیست دقیقا چقدر افراد با تحمل لاکتوز زندگی می کنند اما برآوردها حاکی از آن است که حدود 65 درصد از مردم توانایی کاهش هضم لاکتوز را پس از زایمان تجربه می کنند یکی از دلایل عدم تحمل لاکتوز جهش در ژن LCT است که ژن مسئول آن است تولید لاکتاز googleAdSlotInfo slot slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز باید در مورد مصرف ویتامین D آگاهی داشته باشند. از تجزیه و تحلیل 1 495 مرد و زن که بخشی از مطالعات Nutrigenomics و Health Study Toronto بودند، El Sohemy و همکارانش دریافتند افرادی که دارای جهش های ژن LCT بودند مصرف پایین محصولات لبنی در مقایسه با جمعیت عمومی افراد مبتلا به جهش های ژن LCT نیز دارای سطح خون پایین ویتامین D بودند که به گفته تیم احتمالا به کاهش مصرف لبنیات کمک می کند، زیرا اغلب آنها با ویتامین D غنی می شوند. ما شگفت زده نشدیم افرادی که لاکتوز را تحمل می کنند خوردند شیری می گوید El Sohemy می گوید اما ما شگفت زده شدیم که با افزودن یا خوردن سایر غذاهایی که با این مواد مغذی حیاتی تقویت شده است، جبران نمی شود. ویتامین D برای جذب کلسیم در روده ضروری است که برای سلامت استخوان ها مهم است. ویتامین همچنین کمک عصبی می کند عملکرد و کمک به بدن برای پاکسازی باکتری ها و ویروس ها جالب توجه است محققان دریافتند که افراد مبتلا به جهش های ژن LCT کوتاه تر از افراد در جمعیت عمومی است که نشان می دهد که کاهش مصرف ویتامین D از عدم مصرف لبنی ممنوعیت رشد استخوان است googleAdSlotInfo push slotName MNT_DLB2 slotContainer mnt_dlb2_container El Sohemy و همکارانش می گویند که یافته های آنها نشان می دهد افرادی که دارای عدم تحمل لاکتوز هستند باید میزان مصرف ویتامین D خود را از طریق مواد غذایی غیر شیرین افزایش دهند. این یافته ها به نیاز به آگاهی بیشتر برای افرادی که لبنیات را به دلیل عدم تحمل لاکتوز محدود می کنند نیاز دارند به b احتیاج به گرفتن ویتامین D کافی از سایر غذاهای غنی شده مثل مارک های خاصی از آب پرتقال یا در نظر گرفتن استفاده از محصولات لبنی لاکتوز رایگان Ahmed El Sohemy یکی دیگر از یافته های این مطالعه این بود که افرادی که فقط یک کپی از LCT جهش یافته نشان داد که عدم تحمل لاکتوز، اما کمتر طبق نظر محققان این یافته نشان می دهد که تعاریف بالینی و طبقه بندی ژنتیکی برای عدم تحمل لاکتوز ممکن است لازم باشد مورد بررسی قرار گیرد. بدانید که چگونه کرم های ضد آفتاب ممکن است باعث بروز کمبود لکتوز شوند. منجر به کمبود ویتامین D می شود