مکمل غذایی برای مقابله با بیماری C. difficile

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

هنگامی که Clostridium difficile infections عقب بیماران مبتلا به زخم خود را در معرض خطر جدی هستند، اما هیچ کس نمی داند که چه تعداد از عفونت ها در حال افزایش است. تحقیقات جدید حاوی افزودنی مواد غذایی در قلب این اپیدمی است. یک عنصر غذایی معمولی مرتبط با عفونت های مرگبار C difficile Clostridium دیفیسیل یک باکتری است که قادر به تهدید زندگی اسهال کولیت می باشد نارسایی و مرگ و میر ناشی از سمی مگاکولون سمی است. طبق مراکز کنترل و پیشگیری بیماری CDC C دیفیسیل در حال حاضر شایع ترین علت میکروبی عفونت های مرتبط با مراقبت های بهداشتی در بیمارستان های ایالات متحده است و هزینه آن تا 4 8 میلیارد هر سال در واقع C difficile باعث نیمی از میلیون عفونت می شود و هر ساله 15000 نفر را می کشد که اکثریت آنها سالمندان هستند. با این حال این تعداد به شدت پایین تر است. به همین دلیل 20 سال گذشته اپیدمی C افزایش یافته است. رمز و راز تا به حال نوشتن در مجله Nature به تازگی محققان از کالج Baylor از پزشکی در Houston TX و همکاران در دانشگاه اورگان در مرکز پزشکی یوجین لیدن در هلند و موسسه Wellcome Trust Sanger در Hinxton انگلستان ممکن است قطعه گم شده در پازل را قرار داده اند. آنها اشاره انگشت را به طور کامل در یک افزودنی مواد غذایی ساده ترهالوز قند که به طور گسترده ای توسط صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. افزایش C difficile در اوایل قرن، ظهور گونه های اپیدمی C difficile مشاهده شد. جیمی دالارارد، استاد گروه میکروب شناسی و ایمونولوژی در دانشگاه اوکلاهما در شهر اوکلاهما در یک مقاله همراه در مجله Nature پروفسور Ballard توضیح می دهد که بیشتر این سویه ها از یک منبع منفرد به نام C difficile به نام ribotype 027 RT027 شناخته شده است که از ایالات متحده کانادا و اروپا در سراسر جهان پخش شده است. در سال 2013، CDC سطح تهدید C دیفیسیل به عنوان ضروری قرار دادن اشکال در 3 از 18 از میکروب های مقاوم در برابر دارو به خوبی بالای وان اركلوز و MRSA نگراني خاصي از ارتباط RT027 با افزايش چشمگير مرگ و مير ناشي از C difficile است. رمز و راز اينكه چرا اين ريبوتيپ و دومين قرص RT078 به نحو شايعي ظاهرا از هواي نازك باقي مانده، عمدتا حل نشده است. پروفيلي جيمي د BallardRobert A بریتنی که استاد ویروس شناسی مولکولی و میکروبیولوژی در دانشکده پزشکی بلیور است و تیمش برای چندین سال شکار پاسخ داده است، پروفسور بریتون به مناسبت یک مطالعه که تیم در سال 2014 در سال 2014 نشان داد نشان داد که RT027 می تواند سایر گونه های C difficile را در مدل های آزمایشی و حیوانی از بین ببرد بر اساس این کار آنها تصمیم گرفتند عمیق تر بکشند تا به پایین از آنچه که RT027 می دهد این مزیت را داشته باشد. googleAdSlotInfo push slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container شکار برای لینک گمشده برای شروع این سوال ما حدود 200 قند و دیگر منابع کربن برای توانایی آنها در حمایت از ما را بررسی کردیم رشد RT027 نسبت به ساير رگوتيپها برتري دارد. پروفسور بريتون توضيح داد: از طريق اين صفحه، او ادامه داد که ما متوجه شديم که RT027 و ريبوتيپ 077 ريبوتيپ اپيدمي دوم هيپربيرولنتي قادر به رشد غلظت پايين تر هالوز هستند که از رشد ساير گونه هاي سايکاي سيليک حامي تراهلوز یک قارچ طبیعی قهوه Disaccharide است که به معنی آن است که از دو مولکول قند فرد ساخته شده است. در این حالت گلوکز ترهالوز را می توان در جلبک های قارچی و گیاهان دیگر یافت. صنایع غذایی از شکر برای بهبود بافت و ثبات محصولات غذایی استفاده می کنند. پروفبرت بریتون در مقاله خود توضیح می دهد که استفاده از ترهالوز تا قبل از قرن بیستم محدود بود و برای تولید یک کیلوگرم تقریبا 7000 هزینه می کند با این حال کشف یک فرایند آنزیمی که اجازه می دهد تا ترهالوز از نشاسته ذرت استخراج شود، 3 در هر کیلوگرم به طور کلی توسط غذای ایالات متحده به عنوان وضعیت امن شناخته شده است و اداره داروساز FDA در سال 2000 و برای استفاده در غذا در اروپا در سال 2001 تأیید شد. گزارش های پروفیت بریتون گزارش شده است که میزان استفاده مورد استفاده از غلظت های 2 تا 12 درصد برای غذاها از جمله گوشت گاو و بستنی پاستا است. پذیرش گسترده و استفاده از ترهالوز در رژیم غذایی با ظهور هر دو شیوع RT027 و RT078 روبرو است. پروفسور رابرت بریتون در ارتباط با نقاط ضعف. پروفسور بریتون و تیم او دو سویه C difficile را به آزمایش منتقل کردند تا بتوانند در مورد آن چه که به دیگر سویه های سی سی نسبت به سایر سویه های C نسبت به آنها می دهد متابولیسم تری هالس جالب توجه است که RT027 و RT078 به روش های مختلف به دست می آیند. سویه RT027 دارای یک جهش در یک پروتئین است که به طور معمول آنزیم فسفاته هالاز متابولیزه کننده تر هالوز را تحریک می کند. این جهش پروتئین سرطانی را فعال می کند تا RT027 را از سطح پایین تر هالوز استفاده کند. ژن هایی که از متابولیسم تری هالوز پشتیبانی می کنند و اجازه می دهد تا آن را در خیلی بهتر رشد می کنند محيطي با سطوح پايين تر هالوژن نسبت به ساير ساير موارد اظهار داشت: پروفايل بريتون به من گفت كه تعجب آورترين نتيجه اين كار اين است كه افزودن رژيم غذايي موجب ظهور سويه هاي اپيدمي سي دايسيليس شده است كه سبب افزايش مرگ ومري شده است. Clostridium difficile C difficile اطلاعات بیشتر درمورد عفونت های C دیفیسیل را بدست آورید اکنون بخوانید شگفتی دیگری که او اضافه کرد این واقعیت است که تهرالوز به نظر می رسد به طور مستقیم افزایش ویروسی بودن سی دی سیلیل را در واقع تحقیقات تیم نشان می دهد که در حالی که ترهالوز لزوما تعداد باکتری های RT027 را افزایش نمی دهد اجازه می دهد که اشکالات تولید توکسین های باکتریایی را به میزان قابل توجهی افزایش دهند که مسئولیت علائم وحشتناک گوارشی را که بسیاری از بیماران تجربه می کنند اما تا چه حد باید از تری هالوز مصرف کنم تا این اشکالات بالقوه کشنده را در روده من جای بگیرد. در این مطالعه دانشمندان آزمایش کردند مایع جمع آوری شده از روده کوچک از سه داوطلب که یک رژیم معمولی مصرف کنید. نتایج نشان داد که برای حمایت از رشد RT027 تفاوتی کافی برای حمایت از رشد RT027 وجود ندارد، اما سایر گونه های C difficile آیا این به این معنی است که من باید به دنبال کاهش مصرف trehalose من باشم؟ googleAdSlotInfo push slotName MNT_DLB2 slotContainer mnt_dlb2_container متهم غیرمنتظره از پروفسور پرسید بریتان، آیا او فکر کرد که استفاده از ترهالوز در مواد غذایی براساس این اطلاعات محدود خواهد شد. او فکر نکرد. این کار این را نشان می دهد که اگر یک مرکز مراقبت پرستاری بیمارستان یا بلند مدت مبتلا به سکته قلب دچار یک بیماری RT027 یا RT078 و پس از آن رژیم های غذایی بیماران باید تغییر داده شود تا محدودیت مصرف تر هالوز را به جای آن پیشنهاد کند. بزرگترین گروه افرادی که در معرض خطر ابتلا به عفونت دمی سی قرار دارند بیش از 65 سال دارد و به ویژه کسانی که آنتی بیوتیک مصرف می کنند و در محیط مراقبت های بهداشتی مانند بیمارستان قرار می گیرند. از جمعیت C دیفیسیل کمتر از یک تهدید است با این حال CDC بسیار clea پروفسور بریتون و همکارانش قطعا این کار را انجام می دهند. ما اکنون در حال کار کردن هستیم تا بدانیم چگونه ترهالوز افزایش شدت بیماری سویه های دمیسی را که می تواند غلظت های پایین تر هالوسی را متابولیزه کند، به من گفت: ما همچنین غربالگری او همچنان در حال ظهور سویه های سیسیکلیک از بیمارستان ها برای توانایی مصرف ترهلوز و سایر قندهای رژیم غذایی برای بررسی بیشتر ارتباط بین رژیم و عفونت دیفیس سی است. در حالی که بسیاری از سوالات هنوز هم توسط دانشمندان پاسخ داده می شود، ارتباط بین trehalose و C difficile بخشی از یک موضوع در حال ظهور است که نشان می دهد که رژیم غذایی ما نقش مهمی را در چگونگی رفتار میکروب های روده ای ما در بیماری و سلامتی بازی می کند. همه اطلاعات مربوط به رویدادهای اطراف اپیدمی سی سی اخیر را غیرممکن دانسته اند، اما شواهد حسی و تجربی به عنوان یک محارم غیر منتظره Trehalo به عنوان پروفسور جیمی د بالارد