گلوتن بیش از حد در رژیم غذایی ما ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

افرادی که مبتلا به بیماری سلیاک هستند یا افرادی که از نظر گلوتن نمی توانند تحمل کنند، ممکن است از رژیم غذایی کم گلوتن بهره مند شوند. تعداد قابل توجهی از افرادی که این بیماری ها را ندارند، هنوز رژیم غذایی دلخواه خود را در نظر می گیرند، امیدوارند که از سلامت آنها بهره مند شوند. تحقیقات جدید نشان می دهد که رژیم کم گلوتن حتی ممکن است برخی از اثرات نامطلوب سلامتی را با افزایش خطر ابتلا به دیابت داشته باشد. تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف بالای گلوتن برای افرادی که عدم تحمل گلوتن را ندارند ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. اعتماد به نفس انجمن قلب آمریکا قاچاق پروتئینی است که عمدتا در گندم یافت می شود جو و چاودار، و همچنین محصولات پخته شده و سایر غذاهایی که حاوی این غلات هستند افراد مبتلا به بیماری سلیاک یک اختلال autoimmune که بر روی حداقل 3 میلیون نفر در ایالات متحده اثر می گذارد از گلوتن جلوگیری می کند؛ زیرا سیستم ایمنی بدن آنها با حمله به روده کوچک پاسخ می دهد. افرادی که رژیم غذایی بدون گلوتن را مصرف می کنند، با وجود اینکه مزایای بهداشتی آنها نامشخص است، در واقع بعضی از متخصصان تغذیه توصیه می کنند خود را در مقابل اجتناب از گلوتن به جای آن توصیه یک رژیم غذایی متعادل که شامل میوه ها و سبزیجات و همچنین گندم کل دانه و سایر مواد غذایی حاوی گلوتن تحقیقات جدید ارائه شده در انجمن قلب آمریکایی اپیدمیولوژی و پیشگیری از شیوه زندگی 2017 نشست های علمی نشان می دهد که یک رژیم غذایی گلوتن کم اثرات نامطلوب سلامتی توسط افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 googleAdSlotInfo فشار slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container بررسی رابطه بین مصرف گلوتن و دیابت نوع 2 گنگ زونگ PhD یکی از نویسندگان مطالعه و یک همکار پژوهشی در بخش تغذیه در دانشگاه هاروارد مدرسه بهداشت عمومی TH Chan در بوستون MA انگیزه مطالعه را توضیح می دهد. ما می خواستیم تعیین کنیم که آیا مصرف گلوتن بر بهداشت و سلامت افراد تاثیر می گذارد و بدون هیچ دلیلی علل پزشکی برای جلوگیری از مصرف مواد غذایی گلوتن غلات، فیبر غذایی و مواد مغذی دیگر را کم می کند؟ و آنها همچنین تمایل به هزینه بیشتر تیم محدوده مصرف گلوتن را برای 199 794 نفر که در سه مطالعه طولانی مدت ثبت نام کرده اند تقسیم کرده است. مطالعات بهداشت پرستاران NHS I و II و مطالعات پیگیران بهداشت حرفه ای HPFS به عنوان بخشی از این مطالعات، 4 سال شرکت کنندگان به طور کلی تحت مصرف 12 گرم گلوتن در روز مصرف متوسط ​​مصرف روزانه 5 گرم 8 گرم برای NHS من 6 8 گرم برای NHS II و 7 1 گرم برای HPFS مطالعه محققان حدود 30 سال از سال 1984 تا 1990 2013 افرادی که بیشتر گلوتن مصرف می کنند 13 درصد احتمال ابتلا به دیابت دارند. در طی دوره 30 ساله 15 947 مورد دیابت نوع 2 شناسایی شده است. این مطالعه نشان می دهد که شرکت کنندگان که حداکثر مصرف گلوتن روزانه 12 گرم در روز دارند، خطر کمتري دارند دیابت نوع 2 طی دوره پیگیری 30 ساله افرادی که گلوتن کمتر مصرف کرده بودند همچنین دارای فیبر غلیظ تر فیبر بودند شناخته شده است برای محافظت در برابر دیابت نوع 2 پس از تنظیم برای اثر محافظ شرکت کنندگان فیبر در 20 درصد بالاتر از مقادیر مصرف گلوتن 13 درصد کمتر احتمال دارد دیابت نوع 2 را در مقایسه با کسانی که در انتهای مقطع مقیاس، یعنی کسانی که گلوتن مصرف کمتر از 4 گرم در روز افراد مبتلا به بیماری سلیاک ممکن است محدودیت مصرف گلوتن خود را برای پیشگیری از بیماری های مزمن به خصوص برای دیابت تجدید نظر می گویند. نویسنده مسئول Zong محدودیت های مطالعه شامل طبیعت مشاهدهی آن است که به این معنی است که نمی تواند علیت را ایجاد کند و این واقعیت است که پژوهش بیشتر برای تایید یافته ها مورد نیاز است. علاوه بر این محققان اطلاعاتی از کسانی که گلوتن را از رژیم غذایی خود حذف کرده اند را شامل نمی شود. چگونگی تولید گلوتن در بعضی از بیماران مبتلا به سلیاک ممکن است باعث بروز لنفوم شود.