تحقیقات جدید نشان دهنده خطرات سلامتی نوشیدنی های فروکتوز و شیرینی است

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

محققان خواستار تلاش های تهاجمی بیشتری برای کاهش مصرف محصولات حاوی قند اضافه شده اند شواهد قانع کننده ای وجود دارد که نوشیدن بیش از حد بسیاری از نوشیدنی های شیرین که حاوی قند اضافی هستند به شکل شربت ذرت فروکتوز بالا یا سقز قند جدول می تواند منجر به افزایش اضافه وزن و خطر بیشتر شود توسعه دیابت نوع 2 و بیماری قلبی عروقی بر اساس یک مقاله جدید بررسی شده منتشر شده در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق بررسی جامع ترین بررسی شواهد در مورد اثرات بهداشتی نوشیدنی های شیرین شیر تا به امروز نیز نگاهی دقیق تر به نقش منحصر به فرد فروکتوز در توسعه این شرایط ممکن است بازی کند. از آنجایی که ما به ندرت فروکتوز را در انزوا مصرف می کنیم، منبع اصلی فروکتوز در رژیم غذایی از فروکتوز قند ساکارز و شربت ذرت با فروکتوز بالا در نوشیدنی های شیرین شکر استفاده می کند، به گفته فرانک هو، دکترای استاد تغذیه و اپیدمیولوژی در دانشکده هاروارد TH Chan Publi محقق سلامت و پژوهشگر این مقاله یافته های ما نشان می دهد که نیاز فوری به استراتژی های بهداشت عمومی که مصرف این نوشیدنی را کاهش می دهند، شیرینی ها مانند شربت ذرت فروکتوز تولید شده از نشاسته ذرت در ایالات متحده به عنوان یک جایگزین ارزان قیمت برای سقز استفاده شده است در غذاها و نوشیدنیها در حالی که مصرف نوشابه های شیرین در دهه گذشته به میزان قابل توجهی کاهش یافته است، آنها هنوز تنها بزرگترین منبع مصرف شکر اضافه شده در رژیم غذایی ایالات متحده هستند. در واقع نیمی از جمعیت ایالات متحده این نوع نوشیدنی ها را هر روز مصرف می کنند. چهار دریافت حداقل 200 کالری در روز از آنها و 5 درصد مصرف بیش از 500 کالری در روز است که معادل چهار قوطی نوشابه است. googleAdSlotInfo slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container این به ویژه مربوط است به عنوان تحقیق نشان می دهد که مصرف یک یا چند شکر شیرین نوشیدن یک روز با افزایش وزن بیشتر و چاقی من مرتبط است مطالعات گسترده ای منتشر شده می گوید: مصرف هوای منظم مصرف نوشابه های شیرین می تواند منجر به افزایش وزن شود، زیرا کالری مایع پر نمی شود و بنابراین مردم در مصرف غذا های بعدی مصرف مواد غذایی خود را کاهش نمی دهند. مقاله ای که داده ها را از مطالعات اپیدمیولوژیک اخیر و متاآنالیز های این مطالعات نشان می دهد که مصرف یک یا دو وعده در روز با افزایش 26 درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 ارتباط دارد، خطر 35 درصد خطر ابتلا به حمله قلبی یا بیماری قلبی دردناک باعث افزایش خطر ابتلا به سکته مغزی شده است. چگونگی فروکتوز در بدن متابولیزه می شود و پیوند آن با افزایش وزن و توسعه شرایط متابولیکی و قلب و عروق بخشی از این مسئله این است که چگونه فروکتوز در بدن رفتار می کند گفت: یکی دیگر از اجزای شکر، قند خون، از دستگاه گوارش به جریان خون جذب می شود آن را از طریق عمل انسولین به سلول های بدن منتقل می شود که از آن استفاده می شود سوخت فروکتوز از سوی دیگر در کبد متابولیزه می شود، جایی که می توان آن را به ترکیبات چرب به نام تری گلیسیرید تبدیل کرد که ممکن است به بیماری کبد چرب منجر شود و مقاومت به انسولین یکی از عوامل خطر اصلی برای ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی عروقی مصرف بیش از حد فروکتوز باشد محققان اشاره می کنند که از آنجا که فروکتوز و گلوکز به طور معمول در نوشیدنی های قند و شکر با یکدیگر شکر می کنند، مهم است که میزان کل قندهای اضافه شده به ویژه در فرم کاهش یابد. از نوشیدنی های شیرین شکر آنها تعدادی از جایگزین های نوشیدنی های شیرین که حاوی قهوه و چای آب هستند را نشان می دهد googleAdSlotInfo slotName MNT_DLB2 slotContainer mnt_dlb2_container Hu می گوید که در حالی که نوشیدنی های شیرین شده مصنوعی ممکن است در نهایت به نوشیدنی های شیرین ترجیح داده شود اما برای ارزیابی بیشتر نیاز به مطالعات بیشتری لازم است طولانی آنها تأثیرات طولانی مدت سلامت هو گفت تحقیقات بیشتری برای بررسی اثرات بهداشتی انواع قندهای مختلف و نحوه تاثیر مایع در برابر شکل جامد قند بر بدن ضروری است اما او می گوید شواهد کافی برای حمایت از نیاز به مداخلات سیاست های عمومی تهاجمی برای کمک به کاهش است مصرف نوشیدنی های شکر شیرین سازمان بهداشت جهانی و کمیته مشورتی ایالات متحده برای رژیم غذایی سال 2015 توصیه می کنند که قندهای اضافه شامل بیش از 10 درصد کالری مصرفی نباشد هرچند کاهش مصرف قند نوشیدنی شیرین شده یا شکر اضافه شده به تنهایی بعید به نظر نمی رسد اپیدمی چاقی هوم به طور کامل محدود کردن مصرف یک تغییر ساده است که تأثیر قابل اندازه گیری بر کنترل وزن و پیشگیری از بیماری های متابولیکی قلبی دارد. هو و تیمش نتیجه می گیرند هو می افزاید که او امیدوار است که تغییرات در نشانه های تغذیه ای که انتظار می رود به طور واضح میزان شکر اضافه شده را مشخص کنند یک محصول و درصد روزانه برای suga اضافه شده است R همچنین به آموزش مصرف کنندگان و در نهایت کاهش مصرف روزانه این و سایر محصولات بسته بندی شده با قند کمک خواهد کرد. مقاله بررسی بخشی از جامع جامع در مورد ارتقاء سلامت جمعیت مجله کالج قلب آمریكا است كه با توجه به موضوعاتی كه عموما بر بهداشت عمومی تأثیر می گذارد و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی و بیماری های مرتبط سلامت جمعیت یک اولویت استراتژیک کالج قلب آمریكا است كه به تازگی با همكاری متخصصان از سراسر جهان برای رسیدگی به مسائل مانند سیگار و تغذیه در زمینه توسعه راهكارهای بهداشت عمومی برای بهبود سلامت جمعیت