MSG: بیش از یک افزودنی مواد غذایی

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

اگر شما خود را متوجه شوید که منبع طعم خوابیده خوشمزه در مواد غذایی خود را انتخاب کنید بیشتر از Umami و یا پنجم طعم اغلب به دست آمده با اضافه شدن منیزیدیم جلب Glutamate این افزودنی مواد غذایی را در طول چند دهه احاطه کرده است. Glonutrile glutamate معمولا به عنوان یک تقویت کننده طعم و مزه در غذا، اما همچنین دارای عملکرد بسیار مهم در مغز و روده است Monosodium glutamate MSG سدیم نمک اسید گلوتامیک اسید آمینه غیر ضروری است سطوح بالا از MSG به طور طبیعی در محدوده منابع غذایی از جمله سس سویا سس گوجه فرنگی پنیر پارمسان و شیر مادر شیر طعم منحصر به فرد طعم دهنده ای است که در این غذاها به نام umami نامیده می شود که در حال حاضر به طور گسترده ای به عنوان قهوه پنبه پذیرفته شده است. جالب توجه است که اسید گلوتامیک خود را طعم umami ندارد، اما MSG در غذا گلیکول های گلوتامات را در جوانه های چرب فعال می کند. مغز باعث طعم مشخصه اما MSG نقش فراتر از آن دارد ایجاد احساسات طعم و مضر است چرا بحث در مورد استفاده از MSG به عنوان یک افزودنی مواد غذایی وجود دارد googleAdSlotInfo فشار slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container گلوتامات در بدن شما معجون معده و روده غنی از گیرنده های گلوتامات MSG و دیگر انواع گلوتامات از طریق تعامل با این گیرنده جذب می شود. گلوتامات روده یا شکسته شده است که به عنوان سوخت عمل می کند یا به مولکول های دیگر متصل می شود گلوتامات همچنین انتقال دهنده ضروری در مغز است. با این حال گلوکاشی گندم در بدن قادر به عبور از مانع خون مغزی نیست که نشان می دهد تمام گلوتامات مغز وجود دارد. اما وجود دارد شواهدی از مطالعات انجام شده در موشها نشان میدهد که مانع خون مغزی در نوزادان نابالغ است و برخی از گلوتامات میتواند به مغز منتقل شود. سطح بالای گلوتامات تزریقی در موشهای تازه متولد شده باعث آسیب مغزی شدید شده است. مطالعه اخیر نشان داد که سطح بالای MSG همچنین باعث اثرات شدید در میوه مگس ها منجر به مرگ زودرس می شود در شمار قابل توجهی از آنها در حالی که سطوح استفاده شده در این مطالعات بیش از میزان مصرف روزانه مصرف شده در میان انسانها گزارش شده است، لازم است اشاره شود که تولید کنندگان رستوران ها و مواد غذایی مجبور نیستند سطح سطح MSG را به مواد غذایی اعلام کنند بنابراین برای ما امن است مصرف MSG به طور کلی به رسمیت شناخته شده به عنوان امن اداره غذا و داروی ایالات متحده MSG طبقه بندی شده به عنوان به طور کلی به رسمیت شناخته شده به عنوان امن در سال 1907 دانشمند Kikunae Ikeda استاد دانشگاه توکیو در ژاپن اولین استخراج MSG از جلبک دریایی در حال حاضر MSG توسط فرآوری کربوهیدرات ها در یک روند مشابه با ساخت ماست و شراب توسط FDA FDA نیاز به تولید کنندگان مواد غذایی برای فهرست MSG به عنوان یک جزء اما مواد تشکیل دهنده مانند پروتئین سبزیجات هیدرولیز اکتسابی روغن سویا عصاره سویا و پروتئین ایزوله همچنین حاوی طبیعی MSG googleAdSlotInfo فشار slotName MNT_DLB2 slotContainer mnt_dlb2_container بحث MSG اما آنچه در مورد سندرم رستوران چینی بحث در مورد استفاده از MSG در مواد غذایی بیشتر غذاهای چینی در حال ادامه است مصرف از MSG با سردرد بیش از حد فعالیت و خارش زبان و گلو در آنچه که سندروم رستوران چین خوانده شده است مرتبط است. بیشتر مطالعات موفق به ایجاد ارتباط بین مصرف MSG و هر گونه علائم فیزیولوژیکی با این حال برخی از گزارش های بالینی نشان دهنده یک لینک است بنابراین به نظر می رسد که آیا MSG در ریشه واکنش های نامطلوب مواد غذایی است یا اینکه مجروح کننده دیگری به خصوص در غذاهای بسیار پر رونق امروزه پاسخ داده می شود