شیر A2: آنچه شما باید بدانید

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

شیر یکی از مهمترین مواد غذایی در بسیاری از کشورهای غربی است. منابع شیر و محصولات شیری عبارتند از گاو شتر گوسفند بز و دیگران منابع جایگزین که حیوانات را شامل نمی شود عبارتند از برنج گوجهفرنگی و کتان بادام نارگیل سویا و اخیرا نوع جدیدی از شیر گاو در شیرهای شیری این محصول به نام شیر A2 از مصرف کنندگان و دانشمندان توجه کرده است. طرفداران شیر A2 ادعا می کنند که هضم و جذب آن از شیرهای دیگر آسان تر است. این مقاله یک بررسی کلی شیر شیر A2 را در مورد مزایای و خطرات احتمالی سلامتی و تحقیقات فعلی ارائه می دهد. اطراف محصول محتویات این مقاله تفاوت A1 و A2 milkHow A2 شیر شروع به افزایش مزایای استفاده از شیر A2 به طور بالقوه اثرات مضر A1 milkRisks از A2 milkMilk alternativesDifferences between A1 و A2 milkA2 شیر طراحی شده است که آسان تر برای هضم و سالم تر از دیگر گاو شیر در بازار شیر یک منبع خوب پروتئین حاوی 8 گرم گرم در هر است هشت اونس اکسیژن شیشه دو پروتئین عمده در شیر، کازئین و کازئین آب پنیر حدود 80 درصد پروتئین موجود در شیر را تشکیل می دهد. انواع مختلفی از کازئین وجود دارد که یکی از آنها بتا کازئین نامیده می شود. بتا کازئین حدود 30 درصد از پروتئین را تشکیل می دهد. شیر گاو A1 و A2 دو نوع از بتا کازئین است. گاوهای تاریخی شیر شیرینی را که شامل تنها شکل A2 بتا کازئین بودند، تولید می کنند. امروزه بیشتر شیر موجود در فروشگاه مواد غذایی محلی حاوی پروتئین A1 می باشد. googleAdSlotInfo push slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container چطور A2 شیر آن آغاز شیر آغاز گاو مدرن شامل مخلوطی از A1 و A2 بتا کازئین A1 می تواند اثرات نامطلوب مانند ناراحتی معده A1 و A2 پروتئین ها را به طور متفاوت بر بدن تاثیر می گذارد. هنگامی که پروتئین A1 در هضم روده کوچک تولید می شود پپتید به نام بتا casomorphin 7 BCM 7 روده ها BCM 7 را جذب می کنند و پس از آن به خون منتقل می شوند پزشکان BCM 7 را به اختلالات معده و نشانه ها مرتبط کرده اند شبیه به کسانی که با افراد دارای تحمل لاکتوز تجربه شده است ساختار پروتئین A2 بیشتر قابل مقایسه با شیر مادر و شیر از گوسفند بز و بوفالو است. در سال 2000 یک دانشمند در نیوزیلند شرکت a2 Milk را تأسیس کرد. این شرکت شیر ​​را از گاوهایی که تنها پروتئین A2 تولید می کند. شرکت a2 شیر، آزمایش DNA DNA خود را با استفاده از یک نمونه مو برای اطمینان از اینکه حیوانات فقط شیر تولید پروتئین A2 را تولید می کنند، شرکت آزمایش شیر بعد از تولید را نیز برای اطمینان از آن حاوی پروتئین A1 ناتوانی لاکتوز چه شما باید بدانید افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز ممکن است نفخ شکمی و اسهال را تجربه کنند در صورتی که مصرف محصولات لبنی را بیاموزید چرا در حال حاضر خواص بالقوه شیر A2 علائم ناراحتی معده مانند نفخ گاز و اسهال که پس از مصرف فراورده های لبنی اتفاق می افتد معمولا به عدم تحمل لاکتوز مربوط می شود. محققان بر این باورند که BCM 7 نه لاکتوز است که هضم را تحت تاثیر قرار می دهد و علائم مشابه با عدم تحمل لاکتوز را در برخی افراد تولید می کند مطالعه در مورد بزرگسالان چینی با عدم تحمل شیر خود گزارش مقایسه اثرات شیردهی منظم حاوی پروتئین های A1 و A2 با شیر تنها در عملکرد روده ناراحتی معده و التهاب شرکت کنندگان مصرف 8 اونس شیر دو بار در روز به مدت 2 هفته آنها درد بدتر از معده را پس از مصرف شیر منظم گزارش دادند، اما هیچ تغییری در علائم پس از شیر شیر A2 نداشتند. شرکت کنندگان همچنین مدفوع مکرر و تندرستی را گزارش کردند در حالی که شیر معمولی را می خورند. آنها شیر A2 را مصرف کردند googleAdSlotInfo slotName نام دامنه MNT_DLB2 slotContainer mnt_dlb2_container اثرات مضر شیر A1 از جمله این ممکن است شامل التهاب در همان تحقیق که در بالا ذکر شد، محققان همچنین به نشانگرهای التهاب در خون نگاه کردند. آنها دریافتند که افراد دارای نشانگرهای التهابی بالاتر از آن هستند نوشید عملکرد مغز به طور منظم تحقیقات نشان داد که شیر می تواند بر عملکرد مغز تأثیر بگذارد شرکت کنندگان در مطالعه اطلاعات بیشتری را پردازش می کنند و بعد از نوشیدن شیر معمولی در مقایسه با A2 شیر، دیابت نوع 1 بیشتر خطاها را ایجاد می کنند. خطرات احتمالی مرتبط با شیر حاوی پروتئین A1 شامل افزایش خطر دیابتی نوع 1 دیابت نوع 1 بیماری بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی به سلول های مسئول تولید انسولین حمله می کند. معمولا در کودکان و نوجوانان تشخیص داده می شود که میزان ابتلا به دیابت نوع 1 در سراسر جهان افزایش می یابد. عوامل ژنتیکی و محیطی مانند رژیم غذایی نقش مهمی دارند. در روند بیماری بعضی از مطالعات نشان داده اند که کودکان که پروتئین شیر گاو را در سن زودتر از دیگران مصرف می کنند، خطر ابتلا به دیابت نوع 1 را افزایش می دهند. با این وجود مطالعات دیگر نشان نمی دهد که ارتباط یکسان است. تحقیقات همچنین نشان می دهد که مقدار شیر یک کودک مصرف می تواند بر روی خطر ابتلا به دیابت نوع 1 تاثیر بگذارد با افزایش مصرف شیر در کودکان مبتلا به بیماری، حداقل یک مطالعه ارتباط بین مصرف پروتئین A1 و بروز دیابت نوع 1 را نشان می دهد، اگر چه این نوع مطالعه نشان می دهد که این علت مستقیم نیست. در برخی مطالعات حیوانی ارتباطات نشان داده شده است بین مصرف شیر گاو و میزان بالای دیابت نوع 1 یک مطالعه در موش نشان داد که 47 درصد از موش هایی که پروتئین A1 را به رژیم غذایی خود اضافه کرده بودند، دیابت را به وجود آوردند، در حالی که هیچ کدام از پروتئین های A2 را اضافه نکردند، اما تحقیقات دیگری از فرضیه ای مبنی بر وجود رابطه بین مصرف شیر و میزان بالای دیابت نوع 1 وجود دارد. بررسی بیماری قلبی در خرگوش ها در مورد اثرات پروتئین های A1 و A2 بر سطح کلسترول مورد بررسی قرار گرفت. خرگوش های پروتئین A1 باعث افزایش سطح کلسترول آنها شد، اما این مطالعه برخی از محققان فرض کردند که مصرف پروتئین A1 با wi ارتباط دارد یک خطر بالقوه برای بیماری قلبی، اما مطالعات متعدد نشان داده است که میزان بالای بیماری قلبی در افرادی که شیر بیشتری مصرف می کنند مصرف کلسیم CancerHigh از فرآورده های لبنی با افزایش خطر ابتلا به سرطان تخمدان در زنان همراه است و مصرف زیاد کلسیم از هر منبع ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را در مردان بالا می برد خطر ابتلا به سرطان پروستات A2 milkA2 شیر هنوز حاوی پروتئین شیر و پروتئین شیر است بنابراین مناسب برای افراد مبتلا به galactosemia یا آلرژی شیردی تحمل نکردند لاکتوز علاوه بر این برخی از مردم تصمیم به مصرف لبنیات و پیگیری رژیم گیاهخواری Paleo رژیم یا تلاش برای کاهش آکنه و سایر شرایط با حذف لبنیات googleAdSlotInfo فشار slotName MNT_DLB3 slotContainer mnt_dlb3_container گزینه های شیر بسیاری از گزینه های غیر شیری شیر موجود در حال حاضر وجود دارد برخی از نمونه های شیر سویا شیر بادام شیر شکر شیر شیر شیر نارگیل شیر و شیر زنبق هر نوع متفاوت در آن محتوای پروتئین پروتئین مواد غذایی و طعم و مزه توجه داشته باشید در مورد A2 مطالعات شیر ​​برای افراد مبتلا به شیر A2 اهمیت دارد زیرا می دانیم که شرکت شیری a2 و صنعت لبنی بیشتر مطالعات مربوط به شیر A2 را تأمین می کنند