ترکیب طبیعی همراه با میکروب های خاص روده ممکن است از ابتلا به آنفولانزای شدید جلوگیری کند

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

مطالعه ماوس نشان می دهد که چگونه میکروب های روده ای با آنفلوانزا مبارزه می کنند. میکروب ها که در روده زندگی می کنند، غذا را هضم نمی کنند. آنها همچنین اثرات مخربی روی سیستم ایمنی دارند. در حال حاضر یک مطالعه جدید نشان می دهد که یک میکروب روده ای خاص می تواند از عفونت های شدید آنفلوانزا در موش ها، ترکیبات طبیعی به نام فلاونوئیدها معمولا در غذاها مانند شراب قرمز چای سیاه و زغال اخته یافت شده است. تحقیقات انجام شده در موش توسط دانشمندان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس همچنین نشان می دهد که این استراتژی در مواجهه با خسارت جدی ناشی از آنفولانزا در هنگام تعامل موثر است. پیش از عفونت ویروس آنفولانزا اتفاق می افتد. این کار همچنین می تواند به توضیح تغییرات گسترده ای در پاسخ انسان به عفونت آنفلوانزا کمک کند. این مطالعه در مجله Science منتشر شده است. سالهاست که فلاونوئیدها دارای خواص محافظتی هستند که به تنظیم سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونت کمک می کنند. گفت: اولین نویسنده اشلی L استید MD دکترا یک مربی در p متخصصان مراقبت از بیماران فوری در بیمارستان های خیابانی لوئیس کودکان فلاونوئیدها در رژیم های ما رایج هستند، بنابراین یک مطالعه مهم در این مطالعه این است که ممکن است فلاونوئیدها با میکروب های روده کار کنند تا ما را از آنفولانزا و سایر عفونت های ویروسی محافظت کنند. بدیهی است که ما باید بیشتر یاد بگیریم اما نتایج ما جذابیت آنفلوانزا را نشان می دهد که سرفه تب و درد های بدن یک عفونت رایج و گاه مرگبار ویروسی در دستگاه تنفسی فوقانی است بزرگسالان بالغ زنان باردار و کودکان مبتلا به بیماری های مزمن مانند آسم و بیماری های قلبی بیشتر مستعد ابتلا به آنفولانزای جدی هستند عوارض از سال 2004 به طور متوسط ​​حدود 113 کودک مبتلا به آنفولانزا در ایالات متحده آمریکا هر سال تحت نظر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در سراسر جهان سازمان بهداشت جهانی برآورد می کند 250،000 تا 500،000 مرگ و میر ناشی از آن سالانه وجود دارد. شواهد قبلی نشان می دهد که میکروبیوم روده ممکن است در محافظت در مقابل عفونت شدید مهم باشد با این حال در این مطالعه محققان با هدف شناسایی درستی که میکروب های روده ممکن است این حفاظت را فراهم کنند، علاوه بر این برای سالمندان متخصصان تغذیه، مزایای بالقوه بهداشتی مرتبط با غذاهای حاوی فلاونوئیدها را بررسی کرده اند. googleAdSlotInfo push slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container این نه تنها حاوی رژیم غذایی غنی از فلاونوئیدها نتایج ما نشان می دهد شما همچنین نیاز به میکروب های مناسب در روده برای استفاده از آن فلاونوئیدها برای کنترل پاسخ ایمنی گفت: استاد ارشد مطالعه Thaddeus S Stappenbeck دکترا دکتر کانن استاد آسیب شناسی آمپر امولسیون ما توانستیم حداقل یک نوع باکتری هایی که از این ترکیبات رژیمی استفاده می کنند برای تقویت اینترفرون یک مولکول سیگنال دهنده ای است که به واکنش ایمنی کمک می کند. این باعث آسیب ریه به موش آنفلوآنزا شده است. این نوع آسیب است که اغلب باعث عوارض مهمی مانند پنومونی در افراد می شود. میکروب های روده انسان با توجه به اینکه فلانوآویوها متابولیزه می شوند، Stappenbeck و Steed یک میکروب را شناسایی می کنند که احتمال دارد از آسیب آنفولانزا محافظت کنند. میکروب Clostridium orbiscindens را تخریب می کند تا فلووونیدها را تولید کند که متابولیت را افزایش می دهد که سیگنالینگ اینترفرون را افزایش می دهد. متابولیت desaminotyrosine نامیده می شود. DAT به موش و پس از آن آنها را با آنفلوانزا آلوده کرد، موش ها آسیب ریه نسبت به موش هایی که با DAT درمان نشده بودند آسیب دیدند. جالب توجه بود اگر چه ریه های موشهای تحت درمان با DAT دارای آسیب ناشی از آنفلوانزا نبودند، سطوح عفونت ویروسی آنها مشابه موشهایی بود که تست درمان را دریافت کرد. عفونتها اساسا مشابه بود. Stappenbeck گفت: میکروب ها و DAT از عفونت آنفلونزا جلوگیری به خودی خود موش ها هنوز ویروس داشتند اما DAT سیستم ایمنی را از آسیب رساندن به بافت ریه حفظ کرد. googleAdSlotInfo push slotName MNT_DLB2 slotContainer mnt_dlb2_container مهم است چون یک واکسن های آنفلوانزای خوکی همیشه موثر در پیشگیری از عفونت ها هستند اما با استفاده از DAT ممکن است افراد را در معرض ابتلا به آلرژی قرار ندهند. استید گفت: این استراتژی ویروس را هدف قرار نمی دهد در عوض هدف آن پاسخ ایمنی به ویروس است. ارزشمند است چرا که با درمان و واکسن هایی که ویروس را به علت تغییرات ویروس آنفلوانزا که در طول زمان رخ می دهد، چالش هایی وجود دارد. مراحل بعدی شامل شناسایی سایر میکروب های روده است که همچنین ممکن است از فلاونوئیدها برای تأثیر بر سیستم ایمنی بدن و نیز کشف راه هایی برای تقویت سطح آن باکتری ها در افرادی که روده ها با این میکروب ها مستقل مستقل شده اند. همانگونه که مطالعات آینده برنامه ریزی شده است، محققان گفتند ممکن است این نکته ای باشد که چای سیاه و خوردن غذاهای غنی از فلاونوئیدها قبل از شروع فصل آنفلوآنزا آغاز شود. این کار حمایت شده توسط برنامه توسعه دانشمند کودکان و کمک های مالی از یونیس کندی شریور ملی انس جایزه بهداشت کودک و توسعه انسانی و موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیه موسسات ملی NIH اختصاص شماره 5K12 HD000850 30 و T32 DK007130 43 بودجه اضافی توسط بنیاد کورتن کولیت و Helmsley خیریه Trust نویسندگان برای ثبت اختراع برای تحریک DESAMINOTYROROSINE IFN1 نوع 1 اعمال می شود ماده دیامینی تریروزین متابولیت های میکروبی محافظت از آنفلوانزا از طریق اینترفرون نوع I اشلی ل استئید و دیگر علوم دوی 10 1126 science aam5336 منتشر شده 4 اوت 2017