مطالعات هشدار می دهد که غذاهای بدون گلوتن ممکن است سالم نباشند

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

همانطور که بیشتر و بیشتر مردم تصویب یک رژیم غذایی بدون گلوتن هستند تحقیقات جدید محتویات مواد مغذی محصولات گلوتن را بررسی می کند و آنها را فاقد مطالعات جدید می داند. مطالعه جدید نشان می دهد که محصولات گلوتن آزاد نمی توانند به عنوان گلوتن حاوی معادل آن را تغذیه کنند. تحقیقات جدید در 50 کنگره سالانه انجمن اروپایی گوارش و متابولیسم اطفال، کبد و تغذیه، مقادیر غذای مواد غذایی حاوی گلوتن و گلوتن را مقایسه می کند. گلوتن یک پروتئین است که در انواع مختلف گندم گندم چاودار و جو و همچنین در غذاهای حاصل از این دانه ها مانند ماکارونی یافت می شود. غلات و محصولات پخته افراد مبتلا به بیماری سلیاک باید از یک رژیم غذایی مناسب با گلوتن برخوردار باشند زیرا این اختلال خودایمنی می تواند حتی با کوچکترین مصرف گلوتن باعث شود. در حال حاضر تخمین زده می شود که 1 در 100 نفر در سراسر جهان با بیماری سلیاک زندگی می کنند در اروپا حدود 1 فکر می کنید درصد این جمعیت در این اختلال و در ایالات متحده است بیماری سلیاک بیش از سه میلیون نفر را تحت تاثیر قرار می دهد علاوه بر افرادی که تحت تاثیر بیماری سلیاک قرار دارند، بسیاری از افرادی که از گلوتن جلوگیری می کنند، به علت عدم مقاومت در برابر پروتئین حساسیت گلوتن دارای علائم مشابه بیماری سلیاک هستند، اما تحمل گلوتن به روده کوچک آسیب نمی رساند. تحقیقات جدید به این باور رسیده است. این مطالعه جدید توسط دکتر جواکویم کالوو لرما و دکتر ساندرا مارتینز بارونا رهبری شده است که هر دو گروه تحقیقاتی در زمینه بیماری سلیاک و Immunopathology گوارش در Instituto de Investigación Sanitaria La Fe در والنسیا اسپانیا googleAdSlotInfo فشار slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container محصولات بدون گلوتن کم مصرف کنندگان ارزش غذایی ممکن است گمراه شود محققان محتوا تغذیه ای از 654 غذای رایگان گلوتن را ارزیابی و مقایسه آنها با 655 محصولات که حاوی خلوص این مطالعه نشان داد که محصولات گلوتن دارای محتوای انرژی بالاتری نسبت به مواد حاوی گلوتن دارند. علاوه بر این، غذاهای حاوی گلوتن حاوی پروتئین سه برابر پروتئین نسبت به همتایان گلوتن آزاد بودند. پیتزا پاستای نان و آرد دارای محتوای پروتئینی بالایی بود برای کودکان این محتوای تغذیه ممکن است بر رشد آنها تأثیر منفی داشته باشد و کمبود های محصولات گلوتن موجود در این تحقیق خطر ابتلا به چاقی کودکان را افزایش می دهد چرا که بیشتر مردم از رژیم غذایی بدون گلوتن برای رفع موثر بیماری سلیاک استفاده می کنند، ضروری است که غذاها به بازار عرضه شوند به عنوان جایگزین اصلاح شده است تا اطمینان حاصل شود که آنها واقعا ارزش تغذیه ای مشابه دارند. این امر به ویژه برای کودکان به عنوان یک رژیم غذایی متعادل برای رشد و پیشرفت سالم مهم است. دکتر Joaquim Calvo LermaIt در حال حاضر برآورد شده است که 10 درصد از کودکان که رشد آنها برای هیچ علت ظاهری ممکن است بیماری سلیاک باشد. این مطالعه همچنین یافته است نانهای آزاد گلوتن حاوی چربیهای اشباع و چربیهای مضر بیشتری داشتند. علاوه بر این، ماکارونی بدون گلوتن دارای چربی کمتری نسبت به ماکارونی با بیسکویتهای گلوتن و گلوتن بود. پروتئین و چربی بیشتری نسبت به گلوتن حاوی معادل آن داشتند. در نتیجه این یافتهها، دکتر مارتینز بارونا مصرف کنندگان ممکن است درباره ارزش تغذیه ای محصولات گلوتن نادرست اطلاعاتی داشته باشند و خواستار برچسب زدن واضح تر در مورد این موارد هستند. در صورتی که مقادیر مصرفی محصولات گلوتن به طور قابل توجهی از همتایان گلوتن آنها مانند میزان بالای برچسب زدن چربی اشباع شده، به طوری که والدین و مراقبین بیمار می توانند تصمیمات آگاهانه بگیرند. مصرف کنندگان همچنین باید راهنمایی هایی را برای افزایش درک خود از ترکیبات غذایی محصولات حاوی محصولات بدون گلوتن و گلوتن ارائه دهند تا به آنها امکان خرید کالاهای آگاهانه و اطمینان از رژیم سالمتری را بدهد. فرا گرفتن چگونه یک آنزیم جدید می تواند گلوتن را متوقف کند و علائم عدم تحمل گلوتن را کاهش دهد