آیا آلرژی غذایی بیش از حد تشخیص داده شده است؟

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

میلیون ها نفر از افراد رژیمی در خارج از کشور فقط تلاش می کنند تا از مصرف غذای سالم استفاده کنند. اما برای افراد مبتلا به آلرژی غذایی شدید، انتخاب غذا به بیش از چندین کیلوگرم کاهش می انجامد. در سالهای اخیر، هرچند مطالعات نشان می دهد که آلرژی غذایی بیش از حد تشخیص داده شده و بیش از حد گزارش شده است و بسیاری از مردم ممکن است بدون نیاز به اجتناب از غذاهای خاص برآورد شده است که حدود 15 میلیون کودک و بزرگسالان در ایالات متحده آلرژی غذایی دارند افزایش قابل توجهی در تعداد افرادی که تحت تاثیر قرار آلرژی غذایی در 20 سال گذشته براساس آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری CDC بین سال های 1997 تا 2011، شیوع آلرژی غذایی در بین بزرگسالان در ایالات متحده 50 درصد افزایش یافته است. در بین کودکان، میزان بروز آلرژی غذایی به 18 سال افزایش یافته است درصد بین سال های 1997 تا 2007 امروز اعتقاد بر این است که تا 15 میلیون کودک و بزرگسالان در ایالات متحده آمریکا به سر می برند آلرژی غذا برخی از کارشناسان بر این باورند که ترکیبی از عوامل ژنتیک و شیوه زندگی زیست محیطی برای افزایش آلرژی غذایی به شمار می رود هر چند که نظریه دیگری این است که میزان شیوع آلرژی های غذایی افزایش نیافته است. در عوض، متخصصان انگشت خود را در تشخیص بیش از حد تشنج و بیش از حد گزارش آلرژی غذایی بر اثر روش های نادرست آزمایش و تصورات غلط درباره آلرژی غذایی است که ما در هر دو طرف داستان را نگاه می کنیم. آلرژی غذایی در برابر عدم تحمل غذا. به گفتگو با خبرگزاری پزشکی امروز، دکتر دیوید استوکوس، سخنگوی کالج آمریکایی آلرژی آسم و ایمنی ACAAI گفت که سردرگمی در مورد تفاوت بین آلرژی غذایی و عدم تحمل غذا باقی مانده است آلرژی غذایی شرایطی است که سیستم ایمنی آن را به مواد مغذی خاصی منتهی می کند که باعث واکنش آلرژیک می شود. طبق گزارش ACAAI، هشت غذای حاوی 90 درصد از همه آلرژی های غذایی اینها هستند که تخم مرغ شیر است آجیل درختان آجیل ماهی ماهی قزل آلا گندم و سویا علائم آلرژی غذایی از خفیف تا شدید ممکن است شامل خس خس خشخاش کوتاه مدت تنفس خارش استفراغ معده سرفه تورم زبان و سرگیجه در موارد نادر ممکن است آنافیلاکسی رخ دهد این واکنش تهدید کننده بالقوه زندگی است که در آن نشانه ها بوجود می آیند در بیش از یک منطقه از بدن به طور همزمان بنابراین بسیار مهم است که شناسایی اگر کسی آلرژی غذایی است، بنابراین آنها را می توان در اقدامات اجتناب از مقاصد مناسب توصیه می شود و یک تزریق خودکار اپی نفرین تجویز دکتر Stukus به MNT گفت: در حالی که عدم تحمل غذایی می تواند برخی از همان علائم به عنوان یک حساسیت غذایی است نه به عنوان شدت عدم تحمل غذا ناشی از واکنش در دستگاه گوارش است در مقایسه با پاسخ سیستم ایمنی بدن باعث علائم مانند درد شکم درد و اسهال این علائم ممکن است با گذشت زمان و ممکن است مربوط به چقدر از یک غذای خاص استفاده می شود ناتوانی غذا imm به تدریج تهدید کننده زندگی گفت: دکتر Stukus googleAdSlotInfo فشار slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container علت آلرژی غذایی به علت دقیق علل دقیق آلرژی غذایی است هنوز مشخص نیست، اما تعدادی از نظریه ها پیشنهاد شده است دکتر Stukus پیشنهاد می کند که دستورالعمل توصیه در برابر معرفی مواد غذایی آلرژیک مانند بادام زمینی به کودکان تا سن 2 یا 3 سال ممکن است در پشت افزایش آلرژی غذایی گزارش شده باشد برخی از متخصصان پیش بینی می کنند که عوامل محیطی مانند عدم وجود بیماری زودهنگام در معرض میکروب ها ممکن است در اثر افزایش آلرژی های غذایی باشد. این نظریه بر اساس تحقیقات اخیر نشان می دهد که معرفی بادام زمینی برای کودکان زیر 12 ماه ممکن است بعدا پیشرفت آلرژی بادام زمینی را کاهش دهد. یکی دیگر از عوامل پیشنهادی مربوط به آلرژی غذایی مربوط به فرضیه بهداشت این ایده است که عدم قرار گرفتن در معرض انواع مختلف بیماری های زودهنگام در زندگی ممکن است پاسخ سیستم ایمنی را در بعد زندگی ما را بیشتر می کند حساس به آلرژی عوامل دیگر نشان داده شده است که مرتبط است اما لزوما منجر به افزایش آلرژی غذایی است دکتر Stukus به ما گفت از جمله افزایش استفاده از آنتی بیوتیک در کودکان افزایش استفاده از صابون ضد باکتری های sanitizers تولد توسط سزارین بخش و تفاوت در میکروبیوم ما مطالعه منتشر شده آخرین به عنوان مثال سال متوجه شد که کودکان با قرار گرفتن در معرض بیشتر از آنتی بیوتیک هایی که شناخته شده اند بر تعادل باکتری های روده تاثیر می گذارد بیشتر احتمال دارد آلرژی غذایی را افزایش دهند در حالی که این عوامل می تواند به افزایش آلرژی غذایی کمک کند، برخی از کارشناسان معتقدند که تعداد زیاد احتمال دارد برای تشخیص overdiagnosis عمدتا به وسیلۀ آزمایش نادرست انجام می شود. آزمایشات تشخیص پوست نادرست برای تشخیص حساسیت به مواد غذایی برای تشخیص آلرژی غذا به طور معمول مبتلا به آلرژیست ها با در نظر گرفتن یک سابقه بیمار از علائم آلرژی و سپس یک آزمایش خون و یا آزمایش خون پوست شروع می شود. آزمون شامل قرار دادن یک مقدار کوچک از یک foo مشکوک است D آلرژن بر روی ساعد و یا پشت با استفاده از سوزن کوچک و یا پروب پلاستیکی و نظارت بر واکنش تست های تکه تکه پوست تظاهرات غلط برای تشخیص کارشناسان آلرژی غذایی می گویند تست خون برای آلرژی غذایی شامل جمع آوری نمونه خون و اندازه گیری سطح ایمونوگلوبولین E آنتیبادیهای IgE برای برخی از غذاها سطوح IgE بالا برای یک غذای خاص نشانگر آلرژی است با این وجود بسیاری از متخصصان نگرانی های مربوط به عدم قطعیت پوستی و تست های خون را ابراز کرده اند و این نشان می دهد که آنها به تشخیص بیش از حد آلرژی غذایی کمک می کنند و باعث می شود افراد بدون نیاز به غذاهای خاصی اجتناب کنند. یک مطالعه اخیر نشان می دهد که بیمارانی که مبتلا به آلرژی قلمه درختان مبتلا به عفونت های پوستی شده اند، در هنگام خوردن هیچ واکنشی به آجیل درخت ندارند. آزمایش پوست تنها قابل اطمینان است، شاید 60 درصد از زمان، بسیاری از آزمایش های سرولوژی را تایید می کنند و همچنین برای افزایش حساسیت و خاصیت آزمایش آلرژی غذایی دکتر جاناتان برنشتاین یک عضو است از آکادمی آمریکایی آلرژی آسم آمپول ایمونولوژی AAAAI به MNT گفت هر چند حساسیت به عنوان حساسیت با علائم بالینی مرتبط با قرار گرفتن در معرض قرار می گیرد بسیاری فقط فرض حساسیت بر اساس یک آزمایش تشخیصی آزمون تست پوست برای غذاها همواره با ارزش های بسیار پیش بینی منفی بسیار مرتبط است، اما ارزش های پیش بینی شده ضعیف مثبت افزوده شده Dr Stukus ما قطعا نیاز به بهبود دقت در آزمایشات آلرژی غذایی ما است که در حال حاضر در حال توسعه و یا برای اعتبار سنجی مورد مطالعه قرار داده است googleAdSlotInfo فشار slotName MNT_DLB2 slotContainer mnt_dlb2_container چاقی مواد غذایی خوراکی باید استفاده معمولی صحبت کردن به MNT دکتر برنشتاین گفت که او معتقد است چالشهای غذای خوراکی باید بیشتر مورد استفاده برای تشخیص آلرژی های غذایی قرار گیرد. استاندارد استاندارد طلا برای تشخیص آلرژی غذا، یک چالش غذای خوراکی شامل مصرف بیمار مبتلا به آلرژی مضر است که غذاهای مختلف را تحت نظارت پزشکی قرار می دهد. اگر غذا باعث شود یک واکنش آلرژی را می توان تایید کرد. در حال حاضر چالش های خوراکی خوراکی به طور کلی فقط در صورتی انجام می شود که تخریب پوست و آزمایش خون غیرمنتظره باشد. بسیاری از پزشکان و آلرژیست ها از استفاده روزمره از چالش های خوراکی شغلی ناشی شده از ترس اینکه بیمار یک واکنش آلرژیک شدید با این حال، دکتر Stukus به MNT گفت که چالش های خوراک خوراکی بسیار خطرناک است که توسط پزشکان مجرب گواهی شده که تجربه و مهارت برای درمان واکنش های آلرژیک دارند رخ می دهد. او اضافه کرد که برای کمک به جلوگیری از تشخیص آلرژی غذایی بیش از حد باید از دور تست زخم و خون و حرکت به سوی استفاده بیشتر از چالش های خوراکی دهان بسیاری از افراد وقتی تشخیص داده می شود که آزمون های IgE به طور وسیع یا به عنوان ابزار غربالگری مورد استفاده قرار می گیرند، باید فقط برای آلرژی های غذایی مورد آزمایش قرار گیرند، زمانی که تاریخچه آنها از علائم درست زمان شروع در ارتباط با مصرف غذا و طول مدت علائم اگر کسی غذا خورد بدون هیچ علامتی آنها به آن غذا آلرژی ندارند. اگر کسی آزمایش مثبت IgE داشته باشد، این بدان معنا نیست که آنها لزوما آلرژیک هستند و نباید به آنها دستور داد که غذا را از رژیم غذایی خود حذف کنند. بر اساس آزمایش تنها دکتر دیوید StukusAssume آلرژی غذایی شما ممکن است اشتباه باشد حساسیت کامل برای جلوگیری از خوردن غذای خاص اگر آلرژی به آن غذا را تشخیص داده باشید اما مطالعات نشان داده اند که بسیاری از ما به سادگی فرض می کنیم که ما آلرژی غذایی داریم. گزارش FDA ایالات متحده از سوی اداره غذا و داروی آمریکا در سال 2015 نشان می دهد که بین سال 2001 و سال 2010 افزایش قابل توجهی در تعداد بزرگسالان در ایالات متحده رخ داده است که با داشتن علایم مواد غذایی از 9 1 درصد به 13 درصد، علیرغم تشخیص پزشکی هیچگاه دریافت نمیکنند. بسیاری از افراد معتقدند که آلرژی غذایی بدون دریافت تشخیص پزشکی دارند. چه بیشتر مطالعاتی که در سال گذشته توسط MNT انجام شد نشان داد که بسیاری از والدین کودکان مبتلا به آلرژی غذایی معتقدند که آنها نیز تحت تاثیر قرار می گیرند اما تنها 28 درصد در واقع حساسیت به مواد غذایی را مورد آزمایش قرار دادند. همانطور که نویسندگان FDA گزارش می دهند، برداشتن غذاهای سالم از رژیم غذایی ممکن است پیامدهای منفی داشته باشد؛ زیرا محدود کردن غذا و انتخاب غذا می تواند به کیفیت زندگی منجر شود و سلامت کلی، برای تشویق تشخیص مناسب آلرژی غذا در بزرگسالان و معکوس کردن یک روند بالقوه نامطلوب سلامتی که آنها می نویسند این درست است که افرادی که سابقه خانوادگی آلرژی های غذایی دارند ممکن است در معرض خطر بیشتری باشند اما مهم است قبل از از بین بردن هر غذا یک تشخیص پزشکی دریافت کنید گروه ها به عنوان ACAAI توصیه اگر شما مشکوک یک آلرژی غذایی را مشاهده کنید یک متخصص آلرژی است که خانواده شما و تاریخ پزشکی تصمیم بگیرد که آزمایشات را انجام اگر هر یک و استفاده از این اطلاعات برای تعیین اینکه آیا آلرژی غذایی وجود دارد