تحقیقات جدید بر این باورند که گوجه فرنگی می تواند یک ماشه نقرس باشد

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

افرادی که معتقدند خوردن گوجه فرنگی می تواند سبب تشدید نقرس شود ممکن است از تحقیقات جدید از دانشگاه نیوائل در دانشگاه اوتاگو که برای اولین بار یک مبنای بیولوژیکی برای این باور پیدا کرده است خوشامد می گوید. نق زدن یک نوع دردناک و ناتوان کننده آرتریت است که بر روی آن تاثیر می گذارد تقریبا سه برابر مردان نسبت به زنان چهار تا پنج درصد مردان اروپایی در نیوزیلند مبتلا به ناراحتی می شوند. در میان مردان جزیره موری و اقیانوس آرام، این رقم به دلیل افزایش خطر ابتلا به ژنتیک در این افراد، به 10 تا 15 افزایش می یابد. محققان بر روی 2051 زوج جوان مبتلا به نقرس تأیید بالینی تأیید کردند. 71 نفر از این افراد 70 نفر را مبتلا به نقرس معرفی کردند. گروهی از محققان Otago Department of Biochemistry متوجه شدند که تعداد زیادی از مبتلایان به نقرس معتقدند گوجه فرنگی یکی از این مواد غذایی است. گزارش شده است که یک یا چند غذا باعث می شود گوجه فرنگی به عنوان یک ماشه در 20 مورد از این موارد ذکر شده است. یکی از نویسندگان مطالعه ژنتیک تانیا فلین، دانشجوی دکترا می گوید که گوجه فرنگی ها چهارمین ماژول ذکر شده بعد از غذاهای دریایی و گوشت قرمز هستند. googleAdSlotInfo push slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container ما فکر کردیم که مهم است که یک دلیل بیولوژیکی برای این امر برای اضافه کردن وزن به آنچه که بیماران مبتلا به نقرس گفته می شود خانم فلین می گوید: پس از تعیین گوجه فرنگی یک غذای مکرر ذکر شده است، نویسندگان اطلاعات جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها از 12 720 مرد و زن عضو سه مطالعه طولانی مدت سلامت ایالات متحده را نشان دادند. این داده ها نشان می دهد که مصرف گوجه فرنگی با سطوح بالاتر اسید اوریک در خون مرتبط است خانم فلیین، علت عمده اساسی در تخفیف، می گوید: در حالی که تحقیقات آنها ثابت نمی کنند که گوجه فرنگی باعث حملات نقرس می شود، این نشان می دهد که این غذا می تواند سطوح اسید اوریک را تا حد قابل ملاحظه ای نسبت به سایر غذاهای مستهلک شده خوراکی مجدد تغییر دهد. ارتباط مثبتی بین مصرف گوجه فرنگی و میزان اسید اوریک در مقادیر مختلف وجود دارد او می گوید: "خانم فلین تاکید می کند که مهم ترین چیزی که افراد مبتلا به نقرس می توانند برای جلوگیری از حملات انجام دهند، مصرف داروهایی مانند آلوپورینول است که در کاهش میزان اسید اوریک بسیار موثر است." googleAdSlotInfo push slotName MNT_DLB2 slotContainer mnt_dlb2_container اجتناب از گوجه فرنگی ممکن است برای افرادی که پس از غذا خوردن یک حمله نقرس را تجربه کرده اند، اما با درمان مناسب آن را نداشته باشد. این یافته ها در یک مقاله در مجله بین المللی BMC اختلالات اسکلتی عضلانی منتشر می شود. مطالعات مداخله ای برای تعیین اینکه آیا گوجه فرنگی ها باید در فهرست رژیم های غذای سنتی شربت های خوراکی اضافه شوند، مورد نیاز است، اما این تحقیق اولین قدم در حمایت از این ایده است. خانم فلین