حساسیت نسبت به شکلات در مقابل حساسیت شکلات: عوامل و علائم

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

شکلات یک غذای خوشمزه و محبوب است که در انواع دسرها تنقلات و نوشیدنی ها یافت می شود اما برای بعضی از افراد ممکن است واکنش حساسیتی ایجاد کند چون شکلات دارای ترکیبات مختلفی است که واکنش می تواند به دلیل هر یک از آنها باشد. در این مقاله ما بحث می کنیم علل آلرژی شکلات و نشانه های شایع ما همچنین توضیح می دهیم که چه زمانی به دنبال کمک و چگونگی حساسیت های شکلات از حساسیت شکلات متفاوت است. محتویات این مقاله علت آلرژی شکلات باعث واکنش به مواد دیگر می شود. واکنش های آلرژیک به شکلات. علائم آلرژی شکلات نسبت به حساسیت شکلات. آلرژی شکلات تعدادی از مواد تشکیل دهنده شکلات می تواند باعث واکنش های آلرژیک از جمله شیر سویا لسیتین و کاکائو شکلات حاوی ترکیبی از مواد تشکیل دهنده مواد تشکیل دهنده اصلی است که معمولا پودر کاکائو است که یک نسخه پردازش از لوبیا cacao این پودر سپس با چربی قند و امولسیفایرها مانند سویسی لسیتین مرد انواع شکلات نیز با محصولات شیر ​​ساخته شده اند برای افرادی که به شکلات حساسیت دارند دشوار است دقیقا همان چیزی را که باعث ایجاد واکنش به علت مواد مختلف می شود دشوار کند فرصت های زیادی وجود دارد علائم آلرژی کاکائو ممکن است یک واکنش به کاکائو باشد اگر بدن حساس به کاکائو باشد، سیستم ایمنی بدن هنگامی که وارد بدن می شود، پاسخ می دهد. این واکنش می تواند علائمی نظیر انسداد تنفس را به وجود آورد. لب ها یا گلودرد باعث ایجاد خارش سرفه یا گرفتگی عضلات می شود. این علائم ممکن است علائم آنافیلاکسی باشد که ممکن است خطرناک باشد بلافاصله درمان نشانه های آلرژی شیر برخی افراد که واکنش آلرژیک به شکلات نشان می دهند ممکن است به محصولات شیری آلرژیک باشد. فردی که به شیر حساسیت دارد، ممکن است در اولین ساعت پس از خوردن محصولات شیر ​​مانند کندو، یک سرفه خفیف یا حالت تهوع، علائم فوری داشته باشد. با این حال برخی از علائم ممکن است به تعویق افتد و بعد از ساعت یا روز ظاهر شوند. این علامت OMS می تواند ترشحات مخاطی را در برانگیختگی های بینی یا لنفوسیت ها ایجاد کند و یا مدفوع کمر درد یا اسهال حنجره ای که ممکن است یا ممکن است حاوی خون یا مخاطی نباشد. بعضی از موارد آلرژی شیر شدید می توانند فرد را به شوک آنافیلاکتیک منتقل کنند که می تواند گلو و دهان را متورم کند منجر به دستگیری قلبی عروقی می شود این موارد نیاز به مراقبت های پزشکی فوری دارند علائم حساسیت کافئین همچنین ممکن است فردی که واکنش نشان داده به شکلات حساس به کافئین باشد وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا USDA تخمین می زند که 100 گرم شکلات حاوی 43 میلی گرم کافئین در آن است که حدود نیم فنجان قهوه است. افرادی که به کافئین بسیار حساس هستند این به اندازه کافی برای تولید علائم هستند. نشانه های عدم تحمل حساسیت کافئین عبارتند از: تحریک پذیری اضطراب و رفتار خفیف، همه نشانه های حساسیت کافئین نسبت به مسائل عصبی و رفتارهای عصبی مانند تهوع و استفراغ اسهال برخی از افراد مبتلا به آلرژی به کافئین که نادر هستند نیز ممکن است واکنش های پوستی مانند بثورات و یا تورم را تجربه کنند. افرادی که به کافئین حساس هستند نیز این علائم را هنگام نوشیدن نوشیدنی های چای قهوه یا برخی از نوشیدنی های گیاهی مانند گوارا googleAdSlotInfo slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container واکنش به مواد دیگر برخی افراد که آلرژی به شکلات دارند ممکن است به مواد تشکیل دهنده دیگری از شکلات واکنش نشان دهند. سایر مواد تشکیل دهنده موجود در شکلات مانند آجیل درختان بادام زمینی و سویا باعث می شود که آلرژی غذایی رایج باشد. کسی که به شدت آلرژی به بادام زمینی دارد یا آجیل درخت ممکن است واکنش به شکلات ساده ساخته شده در همان امکانات مانند شکلات که حاوی این مواد تشکیل دهنده شخص مبتلا به آلرژی سویا به طور معمول آلرژی به پروتئین در خود سویا کمتر رایج ممکن است فرد به ردیابی مقدار پروتئین سویا در مواد تشکیل دهنده سویا یافت می شود در شکلات مانند سویسی لسیتین آلرژی پروتئین سویا می تواند علائم پیچیده مانند واکنش های سرد مانند شامل چشم های آبریزش بینی از بین بردن بینی و مشکلات عضلات شکم از جمله درد شکمی معده، گاز گرفتگی و نفخ آسم ناشی از هیستامین بیش از حد در واکنش های ریه های پوستی از جمله کندو خارش یا اگزما در برخی موارد شدید از آلرژی پروتئین سویا ممکن است علائم جدی مانند مه دچار اضطراب یا سردرگمی دشوار بودن تنفس دایمی یا کمبود دشوار بودن بلعیدن پوست را داشته باشد.این علائم ممکن است نشانه ای از واکنش شدید به سوی سویا و باید بلافاصله درمان شود همچنین ممکن است برای افرادی که به گندم حساس هستند واکنش نشان می دهند به شکلات این واکنش ممکن است به علت آلودگی در کارخانه که در آن شکلات ساخته شده است و یا از مواد تشکیل دهنده مانند نشاسته گندم است که در شکلات خود اجتناب از دوباره آلرژی عمل به شکلات Carob freesia به عنوان یک جایگزین برای شکلات اغلب به عنوان یک جایگزین برای شکلات استفاده می شود. هر کس با آلرژی نیاز دارد مراقبت های زیادی را برای آموزش خود در مورد آنچه که در غذا خوردن آنها در فروشگاه ها بدان معنی است که برچسب های حاوی عناصر مورد نیاز برای اطمینان آنها حاوی آلرژی های شناخته شده نیستند. افرادی که دارای آلرژی غذایی هستند، باید از مواد آلرژیک بالقوه خودداری کنند. همچنین ممکن است از کمک به دوستان و خانواده برای خوردن غذاهایی که موجب حساسیت در نزدیکی آنها می شود، کمک کند. هر کس که مطمئن باشد که به شکل کاکائو یا کاکائو حساسیت دارد، باید از آب نبات ها اجتناب کند میله هایی که حاوی شکلات و همچنین نوشیدنی هایی از قبیل شیرینی های شیرین یا کاکائو داغ شکلات ممکن است حتی در محصولات پخته نشده غیرقابل انتظار باشد یا برای نوشیدنی هایی مثل نوشابه های قهوه و یا الکل مصرف شود شکلات حتی بعضی از داروها بعنوان یک طعم دهنده استفاده می شود افراد مبتلا به آلرژی به شکلات باید همیشه برچسب غذا را بخواند تا مطمئن شود رژیم غذایی آنها از شکلات آزاد است. جایگزین های غذا شایع ترین جایگزین برای سی شکلات لوبیا به نام کارب او کار می کند و یک پودر مانند کاکائو ایجاد می کند که می تواند مانند شکلات استفاده شود. اغلب به عنوان یک جایگزین شکلات در نوشیدنی های دسر پخته شده و مغز شکلات کارب همچنین از کافئین آزاد است. این ممکن است انتخاب خوبی برای مردم باشد با حساسیت کافئین و همچنین googleAdSlotInfo فشار slotName MNT_DLB2 slotContainer mnt_dlb2_container علائم آلرژی شکلات نسبت به حساسیت شکلات چندین بار کسی که شکایت از علائم ناشی از شکلات تنها حساس به آن حساسیت ندارد حساسیت کاکائو بسیار متفاوت از یک واکنش آلرژیک است کسی که آلرژی به شکلات ممکن است به صورت شوک آنافیلاکتیک رخ دهد، اگر آن را بخورند یا با آن تماس بگیرند. فردی که به شکلات حساس است، ممکن است بتواند مقادیر کمی را بدون هیچ علتی داشته باشد. وقتی مقادیر بیشتری مصرف می شود، اما نشانه ها اغلب نشان می دهند. علائم شکلات یا کاکائو حساسیت میتواند شامل گاز غرقابی معده یا کبد چرب باشد ريزشهايی مانند بثورات بثورات و يا آلودگی زودرس. به راحتي شکلات يا حساسيت کاکائو در اکثر موارد بسيار خطرناک نيست. بسياری از مردم ميتوانند علائم را با محدود کردن مصرف شکلات يا خوردن جایگزینهای شکلات کنترل كنند. هنگامی كه برای آلرژی تست كنید، هر كس مشكوك به آلرژی داشته باشد، آلرژی دار هستند باید یک آزمایش آلرژیک دریافت کنند متخصص آلرژی ممکن است یک آزمایش خون را برای بررسی آلرژی ها توصیه کند یا آنها ممکن است فقط از یک فرد برای از بین بردن مواد غذایی یا مواد تشکیل دهنده از رژیم غذایی خود بپرسند تا ببینند آیا علائم بهبود می یابند در صورت واکنش شدید تر، مردم برای جلوگیری از شکلات به طور کامل تا زمانی که می توانند تعیین کنند که چه آلرژی دارد پزشک ممکن است توصیه کند افرادی که EpyPen تزریق اپینفرین را دارند، به عنوان مثال در مورد آنافیلاکسی که می تواند به شوک آنافیلاکتیک منجر شود، می تواند نشانه هایی از قبیل ضعف سریع ضربان قلب و تورم صورت و گلو در موقعیت های اضطراری OutlookA true allergy t o کاکائو یا کاکائو نادر است اکثر موارد آلرژی شکلات ناشی از یک واکنش آلرژیک به عنصر شکلات یا تنها حساسیت به شکلات هستند موارد حساسیت شدید باید جدی گرفته شود و می تواند تهدید کننده زندگی باشد پزشکان می توانند به افراد کمک کنند آلرژی را کشف کنند و بحث کنند گزینه های درمان و جایگزین ها برای کمک به آنها در جلوگیری از احساس گم شدن آنها است