آیا می توانید به شکر آلرژی دارید؟

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

شکر در بخش های مختلف رژیم های غذایی ما در غذاهای طبیعی و صنعتی یافت می شود. سلول های بدن در بدن از قند برای انرژی استفاده می کنند، بنابراین واکنش نامطلوب به قند می تواند عوارض جدی ایجاد کند. گام هایی وجود دارد که مردم می توانند برای جلوگیری از قند و عوارض عدم تحمل و مشاهده یک پزشک همیشه توصیه می شود. مقالات این مقاله علائم آلرژی غذایی آلرژی غذایی یا عدم تحمل شکر عوامل خطر مدیریت عدم تحمل شکر جایگزین های قندها هنگامی که یک پزشک به واقعیت های آلرژیک مراجعه کنید، برخی از نکات کلیدی در مورد آلرژی ها می باشد. جزئیات بیشتر و اطلاعات حمایتی در مقاله اصلی علائم آلرژی ممکن است از فرد به فرد متفاوت باشد آلرژی شدید به چیزی که با قند حاوی غذاها مخلوط می شود می تواند موجب نگرانی ناشی از آنافیلاکسی شود. عدم تحمل قند به قندهای خاص یک حساسیت واقعی نیست. فرد مبتلا به آلرژی غذایی یا عدم تحمل آن اغلب با نگهداری یک نشریه غذا علائم آلرژی غذایی آلرژی را می توان با عدم تحمل اشتباه گرفت اما برخی علائم و نشانه های مشخص وجود دارد نشانه های آلرژی غذایی از فرد به فرد متفاوت است و حتی می تواند بسته به نوع مصرف غذا تغییر کند علائم مانند سردردهای سینوس آسیب دیده و کندروها ممکن است واکنش آلرژیک را نشان دهند افرادی که به مواد خاصی در مواد غذایی آلرژیک هستند علائم شامل سوزن های آسیب دیده و یا نارسایی های روحی است که از ناراحتی های پوستی و یا hivesnausea یا استفراغ ایجاد می شود. آلرژی ها همیشه می توانند واکنش جدی به نام آنافیلاکسی واکنش نشان دهند. این واکنش ها ممکن است به سرعت رخ دهد و اگر درمان نشود، کشنده است. علائم آنافیلاکتیک شدید واکنش به آلرژن می تواند شامل تورم زبان دهان لب یا تنفس تنفس یا عدم توانایی نفس کشیدن باشد. خستگی ناگهانی کاه، کاهش ناگهانی فشار خون، ناراحتی قلبی و یا از دست دادن هوشیاری. افراد مبتلا به آلرژی شدید باید داروهای آنتی هیستامین یا قلع اپی نفرین را در همه زمان ها حمل کنند. هرکسی فردی که نشانه های جدیدی از واکنش های آلرژیک را تجربه می کند باید با پزشک یا متخصص آلرژی تماس بگیرد. علائم آنافیلاکسی، بلافاصله به مراقبت های پزشکی نیاز دارند، حتی اگر فرد قبلا داروهای آنتی هیستامین مصرف کرده باشد یا از افرین افرین استفاده کند. افرادی که علائم آلرژی یا عدم تحمل را تجربه می کنند، برای اولین بار نیز باید بازدید کنند یک دکتر برای بحث در مورد گزینه های خود googleAdSlotInfo فشار slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container آلرژی غذایی و یا عدم تحمل قند آلرژی واقعی نسبت به شکر خود را برای بیشتر قسمت غیر موجود است در حالی که برخی از عدم تحمل قند کاملا معمول هستند دو مورد مشابه هستند اما برخی از تفاوت های کلیدی آلرژی غذایی آلرژی هنگامی که بدن به یک جزء چیزی با مخلوط با قند واکنش می دهد، به نظر می رسد که به عنوان یک مزاحم به جای غذا بدن با پاسخ دادن به آلرژن با ایجاد سیستم ایمنی برای حمله و از بین بردن مهاجم، در طی واکنش های آلرژیک سیستم ایمنی بدن، هیستامین را آزاد می کند باعث می شود بسیاری از S علائمی که در طول یک واکنش آلرژیک تجربه می شود، عدم تحمل شکر است. علائم مانند گرفتگی شکمی و نفخ دردناک می تواند نشان دهنده عدم تحمل غذایی باشد. عدم تحمل شکر، پاسخ سیستم ایمنی بدن را که شامل آلرژی می شود، شامل نمی کند. در عوض، کسی که از قند خاصی ناتوانی ندارد، هضم یا شکر آن مشکل است. عدم تحمل نسبتا شایع است. این باعث می شود طیف وسیعی از مسائل مربوط به گوارشی که از شدت آن از فرد به فرد متفاوت باشد. به عنوان بدن تلاش می کند تا شکر را تحریک کند، ممکن است علائم چند دقیقه تا چند ساعت پس از خوردن شکر را تجربه کند. علائم عدم تحمل شکر اغلب شامل bloatinggasnausea crampspainful fatigueabdominal یا استفراغ دیالیز علائم عدم تحمل قند اغلب الگوی دیگری را دنبال می کنند که به موجب آن فرد ممکن است تهوع و یا گرفتگی های عضلانی را احساس کند که اولین بار پس از آن گاز و نفخ شدن است زیرا شکر از طریق سیستم گوارش عبور می کند گاهی اوقات فرد مبتلا به اسهال به علت خروج قند از بدن، یک بار شخص متوقف شده است خوردن شکر که آنها را هدر می دهد کسانی که به قند غیر قابل تحمل می توانند نشانه های بی حوصله یا بی توجهی را نشان می دهند یکی از نمونه های غیر قابل تحمل شکر عدم تحمل لاکتوز است طبق گفته موسسه ملی بهداشت NIH تا 65 درصد از مردم در سراسر جهان برخی از سطح عدم تحمل لاکتوز افرادی که از تحمل لاکتوز برخوردار نیستند، مشکل هضم لاکتوز را دارند که شکر موجود در شیر است. این عدم تحمل باعث می شود یک یا چند مورد از مسائل مربوط به هضم شود. عوامل خطر افراد مبتلا به برخی از قومیت ها بیشتر احتمال دارد که از لاکتوز نجات نگیرند از جمله کسانی که غرب آفریقاArabJewishGreekItalianEast مردم آسیا برخی از مسائل مربوط به گوارشی مانند سندرم روده تحریک پذیر IBS بیماری سلیاک و اختلالات عملکردی دستگاه گوارش FGD همچنین ممکن است مشکل هضم قندهای خاص مانند فروکتوز و لاکتوز را نداشته باشد عدم پذیرش به قندهای خاص ممکن است باعث مشکلات دیگر نیز شود. کسی که از نظر گلوکز ناتوانی دارد ممکن است دیربابت یا دیابت نوع 2 داشته باشد. دیگران که از نظر فروکتوز ناتوانی دارند ممکن است در معرض خطر نارسایی کلیه قرار بگیرند. آلرژی غذایی یا عدم تحمل غذا می تواند عواقب تهدید کننده زندگی را به همراه داشته باشد. به همین دلیل افرادی که آلرژی غذایی جدی دارند، باید همیشه با آنها دارو داشته باشند. منبع اصلی انرژی برای سلول هایی است که افراد آلرژی غذایی یا عدم تحمل به انواع خاصی از قند نیاز به یافتن راه های دیگر برای سوختن بدن خود دارند googleAdSlotInfo slotName MNT_DLB2 slotContainer mnt_dlb2_container مدیریت عدم تحمل قند نگه داشتن ورود به سیستم از همه چیزهایی که آنها در طول روز خوردن می تواند کمک کند یک فرد کشف نوع شکر ناشی از عدم تحمل افراد می توانند این مواد غذایی را از رژیم غذایی خود حذف کنند. افراد مبتلا به آلرژی غذایی به چیزی که با قند مخلوط می شوند، باید همه اشکال این مواد غذایی را از رژیم غذایی حذف کنند تا از واکنش ها جلوگیری شود. علاوه بر این اگر عدم تحمل برای شکر اتفاق می افتد مردم نیاز به جلوگیری از مواد غذایی containi نوشیدنی شکر مخصوص افراد مبتلا به عدم تحمل قند باید از مواد تشکیل دهنده در آب نوشیدنی های نوشیدنی و دیگر نوشیدنی های شیرین مراقبت کنند. افراد ممکن است از نظر شکلات های طبیعی و فرآوری شکر ناکارآمد باشند که می توانند در نوشیدنی های میوه و نوشیدنی میوه ای و نوشیدنی های شیرین قهوه یا Teacondiments مانند شربت سس گوجه فرنگی و ژله های دودی و محصولات پخته مانند کیک کیک کوکی ها کیک کیک و غلات و حبوبات کیک پروتئین و کره دانه گرانول کره و شیر نوشیدنی قندهای حاوی نوشیدنی های غیر منتظره و مواد غذایی همچنین حاوی قندهایی مانند چیپس سس مایونز و سس سالاد مهم است که افرادی که مشکالت شکر دارند، برچسب های همه چیز را بخورند تا از واکنش های بالقوه خواسته شوند. همچنین افراد باید برچسب غذا را به دقت بخوانند چون شکر و شیرینی های دیگر نام های مختلفی دارند. نام برخی از این شیرینی ها شامل قند قند قند قند نوشابه قارچ یا کیک ذرت شیرین شربت ذرت فروکتوز بالا یا شربت فروکتوز مغذی شربت جایگزین قندها بسیاری از افراد که به نوع خاصی از قند ناتوانی ندارند ممکن است واکنش نامطلوب برخی از جایگزین های شکر را نداشته باشند. این جایگزین های شکر می تواند شامل xylitolteviasaccharinaspartame باشد اما جایگزین های شکر ممکن است پیامدهای بهداشتی داشته باشد که مردم باید از آنها آگاه باشند. نوشته شده در طبیعت نشان می دهد که شیرین کننده های مصنوعی می تواند در توسعه عدم تحمل گلوکز نقش داشته باشد، بنابراین آنها ممکن است انتخاب خوبی در بسیاری از موارد نیست googleAdSlotInfo فشار slotName MNT_DLB3 slotContainer mnt_dlb3_container هنگامی که برای دیدن یک دکتر True آلرژی به شکر وجود ندارد اما عدم تحمل قند هر کس تجربه جدید علائم غذاهای خاص باید پزشک یا متخصص آلرژی خود را برای بررسی آلرژی و عدم تحمل ببینند. پزشکان می توانند آزمایش های خون و تست نفس را برای شناسایی بسیاری از عدم تحمل قند انجام دهند و همچنین انواع آزمایش های مختلف برای تشخیص آلرژی غذایی وجود دارد پزشک ممکن است از مردم بخواهد با مراجعه به یک رژیم حذف یا نگه داشتن یک دفتر خاطرات غذایی از مردم بخواهد به پروسه کمک کند. کار مستقیم با دکتر بهترین روش برای یافتن راه حل برای اغلب موارد عدم تحمل قند یا سایر آلرژیهای غذایی است