آنزیم جدید گلوتن را متوقف می کند، علائم عدم تحمل گلوتن را کاهش می دهد

تاریخ: 1/1/0001 12:00:00 AM +00:00

اخبار پزشکی

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

تحقیقات جدید ممکن است یک آنزیم را پیدا کند که می تواند علائم را در افرادی که دارای حساسیت نسبت به گلوتن هستند را کاهش دهد. این مطالعه نشان می دهد که مصرف قرص حاوی این آنزیم می تواند گلوتن را از رسیدن به روده کوچک جلوگیری کند و علائم عدم تحمل گلوتن را کاهش می دهد. بیماران حساس گلوتن گلوتن یک پروتئین است که عمدتا در دانه هایی از جمله چاودار گندم و جو و همچنین در برخی داروها و مکمل ها یافت می شود. برای بعضی از مردم گلوتن می تواند مشکلات جدی گوارشی داشته باشد. بعضی از این افراد مبتلا به بیماری سلیاک هستند، در حالی که دیگران به سادگی احساس گلوتن سلیاک یک اختلال autoimmune inherited است که در آن سیستم ایمنی بدن شروع به حمله به روده کوچک در هنگام تشخیص حساسیت گلوتن گلوتن برخی از علائم آن را با بیماری سلیاک به اشتراک می گذارد، اما بر خلاف دومی، آن را به روده کوچک آسیب نمی رساند گلوتن عدم تحمل می تواند اضافی علائم مانند بیخوابی پا یا گرفتگی عضلانی فراتر از آن Celiac برآورد می کند که حدود 18 میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا از گلوتن بدون بیماری سلیاک ناتوانی دارند. یک مطالعه جدید نشان می دهد که آنزیم Aspergillus niger به نام پروپیلیل آندوپروتئاز AN PEP می تواند گلوتن را از وارد شدن به روده کوچک جلوگیری کند و علائم آن را در بیماران حساس گلوتن کاهش دهد. یافته ها در هفته بیماری های دستگاه گوارش هفته 2017 ارائه شد که یک کنفرانس بین المللی است که متخصصین در زمینه های گوارش و متابولیسم گواتولوژی گوارش و جراحی گوارش را جمع آوری می کند googleAdSlotInfo slotName MNT_DLB1 slotContainer mnt_dlb1_container بررسی اثرات ANPP بر روی عدم تحمل گلوتن محققان به رهبری جولی کنیگ Ph D دانشكده علوم پزشكي دانشگاه ربرو سوئد، آنزيم را در 18 بيمار كه حساسيت به گلوتن خود را گزارش كردند، مورد آزمايش قرار دادند. شركت كنندگان بخشي از فرني را با دو نوع کوفته گندم حاوي گلوتن مصرف كردند. مرغ حاوی AN PEP یا پلاسبو بود. این آنزیم در دوزهای بالا یا دوز پایین کونیک تجویز شد و تیم گلوتن را در معده و روده کوچک طی 3 ساعت کنترل کرد. این مطالعه نشان داد که دوز بالا و دوز کم ANPP گروه ها در معرض گلوتن 85 درصد کمتری نسبت به گروه پلاسبو داشتند. در دوازدهه اولین قسمت از روده کوچک، میزان گلوتن در گروه دوز بالا 81 درصد و در گروه دوز پایین 87 درصد و در گروه دوز پایین در مقایسه با گروه دارونما googleAdSlotInfo slotName MNT_DLB2 slotContainer mnt_dlb2_container اهمیت مطالعه: مطالعات پیشین نشان داده است که آنزیم می تواند گلوتن را در زمان صرف غذا مایع منقطع کند، اما این اولین مطالعه است که این نتایج را با استفاده از یک وعده غذایی جامد تایید کرده است. دکتر König اهمیت یافته ها می گوید: این ماده باعث می شود که بیماران حساس به گلوتن احساس امنیت بیشتری داشته باشند، مثلا زمانی که با دوستان خود بیرون می روند در یک رستوران و نمی توان مطمئن باشید که آیا 100 درصد گلوتن رایگان است از آنجا که حتی مقدار کمی از گلوتن می تواند افراد حساس به گلوتن را تحت تاثیر قرار دهد این مکمل می تواند نقش مهمی در رسیدگی به گلوتن باقی مانده است که اغلب علت نشانه های ناراحت کننده است. توجه داشته باشید که اثرات مفید AN PEP ممکن است برای بیماران مبتلا به سلیاک نباشد. در بیماری سلیاک، آسیب های بلند مدت می تواند حتی با کوچکترین مقادیر گلوتن ایجاد شود، بنابراین König و همکاران نمی توانند آنزیم را در این بیماران آزمایش کنند و یا توصیه نمی کنند بیماران سلیاک با این حال نتایج برای بیماران با عدم تحمل گلوتن غیر سلیاک دلگرم کننده هستند. مطالعات نشان می دهد حتی پس از رژیم غذایی بدون گلوتن، مصرف گلوتن ناخواسته همچنان ممکن است بسته به اینکه چقدر یک رژیم غذایی مطلوب بدون گلوتن است، مطرح است. نتایج ما نشان می دهد که این آنزیم می تواند به طور بالقوه اثرات رخ می دهد زمانی که افراد حساس گلوتن به طور تصادفی خوردن آل گلوتن استپ ما پیشنهاد نمیکنیم که PEP این افراد توانایی خوردن غذاهای پیتزای یا پاستا مقدار زیادی از گلوتن را در اختیار شما قرار می دهد، اما ممکن است آنها را در صورت احساس اشتباه به خوردن گلوتن دچار شوید. دکتر جولیا کنیگ، چرا نباید گلوتن را اجتناب کنید مگر اینکه شما بیماری سلیاک